Едва ли имаше по-голямо зло, което руски управник можеше да причини

...
Едва ли имаше по-голямо зло, което руски управник можеше да причини
Коментари Харесай

О.р. полк. Владимир Миленски: Поддръжници на Русия в момента са потънали в срам

„ Едва ли имаше по-голямо зло, което руски управник можеше да аргументи на личния си народ. Познавах поддръжници тук, които подкрепяха Русия и Путин, сега са потънали в позор. “ Това показа в студиото на Euronews Bulgaria Владимир Миленски – полковник от запаса и член на Атлантическия съвет на България.

 

Гледахме снимки от ужаса в Турция. Избягваме да гледаме снимките от войната обаче, защото там съблюдаваме една морална норма, че не би трябвало да се демонстрира. Трябва повече да се показва ужасът, който Русия сътвори в Украйна.

В момента ни следва едно мъртвило, в което и двете страни ще се опитат да натрупат настъпателен капацитет, да могат да ударят отсрещната страна по-добре. Аз имам вяра, че светът, който стои зад Украйна, ще се окаже печелившата страна.

Водещ е човешкият запас. Всички военачалници го знаят, че моралната мощ на армията има голямо значение - незаменимо. Тя не може да се компенсира с количество, само че и въоръжението е належащо.

Моралната мощ в съветските бойци или тези оттях, които бяха професионални бойци, изгоря на бойното поле. Минимум 100 хиляди са убити, към още толкоз ранени, все едно си приказваме за килограми брашно...

Представете си един съветски водач, който е просветен човек, има семейство, родственици, другари, осведоми се, качва се на съвременна бойна машина, и стартира да да стреля по Киев.

Има спор сред " Вагнер " и съветската постоянна войска. " Вагнер " стартират да концентрират в себе си огромна икономическа власт. Тя е употребена да контролира и управлява ресурсите на Русия от Африка, особено злато. И неизбежно човек с такава гигантска власт стартира да гледа към Москва. До нас вече достигат информации за мощни вътрешни противоречия. Те мощно подлагат на критика централното управление.

Украйна сега има потребност от артилерийски боеприпаси. Ние разполагаме със доста количество такива. Чувам от политическите партии у нас, които обичат Русия и президента, че няма задоволително запаси нашата песен да помогне. Изобщо не сме капка в морето, тъй като в тежка обстановка и една капка помага. Знаем, че капките като капят непрекъснато пробиват и канара. Нашите хранилища са цялостни с муниции и въоръжение.

Единственото избавление за Украйна сега е оръжие, оръжие и оръжие. 

Световната общественост полага усилия този спор да не излезе от рамките на Украйна. Затова е и забавеното подпомагане на Украйна.

Победата на Украйна е предизвестена.

 

Цялото изявление вижте във видеото.
Източник: euronewsbulgaria.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР